Kdo jsem

Jsem vysokoškolsky vzdělaná nutriční terapeutka a nabízím služby v oblasti nutričního poradenství, tedy poradenství týkající se výživy dospělých i dětí. Jako celiak a matka dvou dětí se úzce zaměřuji na témata spojená právě s celiakií a s ní spojenou bezlepkovou dietou a zároveň se stále vzdělávám v oblasti výživy těhotných a kojících žen a dětí od narození až do puberty, protože to jak se od mala stravujeme má vliv na naše zdraví v budoucnu.

Poradenství poskytuji s ohledem na vaše individuální potřeby a cíle. Mojí filosofií je hlavně přirozenost a udržitelnost, což se snažím promítat i do svých služeb. Snažím se proto propagovat a podporovat člověku přirozené způsoby stravování, především kojení a rozvoj vztahu matka-dítě skrz výživu. Zároveň se snažím ve výživě uplatňovat principy mindfulness (všímavost), díky kterým se jídlo opět může stát radostí a ne stresem. Do zdravého životního stylu patří i zdravá dávka stresu, díky kterému se stáváme odolnými, ovšem ne do oblasti stravování, na což spousta lidí v dnešní uspěchané době zapomíná. Můžu vám pomoci naučit se překonat stres spojený s výživou a vychutnat si i zdánlivě obyčejná jídla tak, aby jídlo nebylo stresem, ale nástrojem ke zdraví.

Mimo individuální konzultace dělám i jídelníčky na míru, ale nabízím i seznamy doporučených potravin pro konkrétní účely pokud znáte svoji míru, ale potřebujete se pouze rychle zorientovat.

Služby se snažím přizpůsobit každému přesně dle jeho potřeb a možností (finančních, časových atd.) a proto je dobré domluvit si prvně krátkou úvodní konzultaci nebo vyplnit mnou sestavený dotazník, který vám ráda zašlu prostřednictvím emailu.

Činnosti mimo výživu

Kromě výživy člověka se věnuji asi tak milionu dalších aktivit, přičemž aktuálně vede péče o děti, zahradu a domácí zelenou džungli! Pokud si chcete jen tak pokecat o kytkách, zahradničení nebo o nesmrtelnosti chrousta, kontaktujte mě přes můj instagram! Pokojové kytky jsou aktuálně moje velká vášeň a pokud by se vám u mě nějaká líbila a půjde to, ráda vám swapnu řízek rostliny za naturálie! Nabídku rostlin najdete zde: http://nutriebloguje.cz/green-swap/